Á-LOM

A PROGRAM 2024-BEN SZÜNETEL!

Magyarországon csaknem 50 000 gyermek osztozik testvéreivel közös ágyon, vagy alszik olyan fekhelyen, ami nem tudja biztosítani a szükséges pihenést. Az Adománytaxi Alapítvány 2019 óta közel 800 ágyat juttatott el a rászoruló gyerekeknek. Segíts te is!

MIRŐL SZÓL A KAMPÁNY?

A kampány célja, hogy a vidéki, halmozottan hátrányos helyzetű családokhoz gyerekágyakat juttassunk. Ezekben a falvakban a gyerekeknek sokszor nincs minőségi fekhelye, ahol nyugodtan pihenhetnének, ezért az Á-Lom projekt keretein belül ezt a helyzetet szeretnénk javítani.

KINEK SEGÍTÜNK?

A támogatandó gyerekek az Adománytaxi partnertelepüléseiről kerülnek majd ki. Olyan hátrányos – vagy halmozottan hátrányos helyzetű családok kerülhetnek be a kedvezményezettek közé, akiknél a gyerek(ek) fekvőhelye erősen problémás és/vagy nem megoldott. A támogatás azokban az esetekben valósulhat meg, ahol a fekvőhely törött, hiányos vagy alvásra alkalmatlan és/vagy az egy ágyban alvó gyermekek száma meghaladja az ideális számot. További feltétel, hogy a lakásban legyen elegendő hely az új ágy(ak)nak.

HOGYAN SEGÍTHETSZ?

AJÁNLJ FEL EGY GYEREKÁGYAT

Ha van feleslegessé vált, de jó állapotú gyerekágyad, regisztrálj és az Adománytaxi Budapesten belül házhoz megy érte!

SZÁLLJ BE A KÖLTSÉGEKBE

Támogasd a programot pénzadománnyal, hogy minden felajánlott ágy eljuthasson új gazdájához! Számlaszám: 16200106-11607326

FIGYELEM!

Csak és kizárólag jó állapotú bútorokat fogadunk, minden tartozékkal együtt (ágyrács, matrac, létra, csavarok stb.)! Az adományozás regisztrációhoz kötött, előzetes egyeztetés után történik és csak Budapest közigazgatási határain belül lehetséges.

TÁMOGATÓINK