Vállalatoknak

Adománytaxi
Közösségi Tér

Tökéletes helyszín Budapesten workshopokhoz, csapatépítőkhöz, közösségi programokhoz.

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Célzott támogatási lehetőség csapatok számára.

RAKTÁRI MUNKA

Csapatépítő önkéntes munka az Adománytaxi Közösségi Térben.

ACT ON WHEELS

Különleges szolgáltatásunk a CSR programok és a csapatépítők célkitűzéseit ötvözi.

SZOCIOPOLY

Interaktív társasjáték a mélyszegénységben élők mindennapjairól.

TAXITURI

Jótékonysági eseményeinken a hozzánk beérkező legegyedibb ruhadarabok megvásárlásával lehet a munkánkat támogatni.

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Az adománygyűjtés lehetősége a lakossági adományozókon túl céges csapatok számára is nyitva áll. Legyen szó a munkatársak gyermekeinek megunt játékairól vagy célzott élelmiszergyűjtésről, az Adománytaxi segítségével a támogatás biztosan jó helyre jut.

RAKTÁRI MUNKA

Az Adománytaxi tárgyforgalma közel 1 tonna havonta. Ennyi adomány feldolgozása nemcsak sok munka, de a megfelelő keretek között szuper élmény is tud lenni egy csapat számára. Az Adománytaxi Közösségi Térben a raktári munkát prezentációval, kávéval, üdítővel és harapnivalóval tálaljuk.

ACT ON WHEELS

A program az Adománytaxi csapatépítő családjának legkomplexebb tagja, amely az önkéntes munka, a szociális ellátás és az élményalapú programok eszközeivel vonja be, és köti össze a résztvevőket a támogatott emberekkel. A program olyan nyitott és tenni akaró csapatoknak ideális, akik nem félnek kilépni a komfortzónájukból.

TAXITURI

A jótékonysági ruhavásár a szervezet egyik legrégebbi programja, melynek keretében az adományba kapott ruhák legkülönlegesebb darabjai kerülnek új gazdához. A vásár nem titkolt célja a fenntartható divat melletti kiállás, miközben a vásárlók egy jó ügyet is támogathatnak. A Taxi-Turival több formában és helyszínen is lehet találkozni, például ideális program lehet céges rendezvényeken is.

SZOCIOPOLY

Az Adománytaxi kuratóriumi tagja, Bass László szegénységkutató által megálmodott társajáték bejárta az országot. A program játékosan, mégis könyörtelenül mutat tükröt a középosztálybeli ember számára, egyben informál a kistelepüléseken, mélyszegénységben élők kilátásairól. A feladat egyszerű: túl kell élni egy hónapot.

kontakt

HORN TAMÁS

Alapító igazgató

Adománytaxi Alapítvány

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 11-13.

horntamas@adomanytaxi.hu

Támogass minket cégeden keresztül, érjünk el nagyobb hatást közösen!