Vállalatoknak

ADOMÁNYGYŰJTÉS

Célzott támogatási lehetőség csapatok számára.

ACT ON WHEELS

Különleges szolgáltatásunk a CSR programok és a csapatépítők célkitűzéseit ötvözi.

RAKTÁRI MUNKA

Csapatépítő önkéntes munka az Adománytaxi Közösségi Térben.

SZOCIOPOLY

Interaktív társasjáték a mélyszegénységben élő mindennapjairól.

TAXI-TURI

Jótékonysági eseményeinken a hozzánk beérkező legegyedibb ruhadarabok megvásárlásával lehet a munkánkat támogatni.

Adománygyűjtés

Az adománygyűjtés lehetősége a lakossági adományozókon túl céges csapatok számára is nyitva áll. Legyen szó a munkatársak gyermekeinek megunt játékairól, vagy célzott élelmiszergyűjtésről, az Adománytaxi segítségével a támogatás biztosan jó helyre jut.

RAKTÁRI MUNKA

Az Adománytaxi raktára nem csak tároló helyiség, az adományok feldolgozásának helyszíne, de egyben közösségi tér is, ahol az önkéntesek találkozhatnak és a szervezettel kapcsolatos aktualitásokat megbeszélhetik. Önkénteseink a begyűjtött adományokat funkció szerint kategorizálják, a nem megfelelő darabokat szelektálják és szállításra készre csomagolják. Raktárunkban előzetes egyeztetés után szeretettel fogadunk minden adományozót, vagy akit részletesebben érdekel az Adománytaxi munkája.

ACT ON WHEELS

A program az Adománytaxi csapatépítő családjának legkomplexebb tagja, amely az önkéntes munka, a szociális ellátás, és az élményalapú programok eszközeivel vonja be, és köti össze a résztvevőket a támogatott emberekkel. A program olyan nyitott, és tenni akaró csapatoknak ideális, akik nem félnek kilépni a komfortzónájukból.

SZOCIOPOLY

Az Adománytaxi kuratóriumi tagja, Bass László szegénységkutató által megálmodott társajáték bejárta az országot. A program játékosan, mégis könyörtelenül mutat tükröt a középosztálybeli ember számára, egyben informál a kistelepüléseken, mélyszegénységben élők kilátásairól. A feladat egyszerű: túl kell élni egy hónapot.

TAXI-TURI

A jótékonysági ruhavásár a szervezet egyik legrégebbi programja, melynek keretében az adományba kapott ruhák legkülönlegesebb darabjai kerülnek új gazdához. A vásár nem titkolt célja a fenntartható divat melletti kiállás, miközben a vásárlók egy jó ügyet is támogathatnak. A Taxi-Turival több formában és helyszínen is lehet találkozni.

kontakt

HORN TAMÁS

Alapító igazgató

Adománytaxi Alapítvány

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 11-13.

horntamas@adomanytaxi.hu

Támogass minket cégeden keresztül, érjünk el nagyobb hatást közösen!