Nemes-Jeles Veronika

gyártásvezető, az Adománytaxi önkéntese

“Drága Adománytaxi! 

Megtisztelő a kezdetektől a csapatodban lenni – kiszakadni, perspektívát látni, hasznos láncszemnek lenni, megismerni nálam kevésbé szerencsés helyzetbe születettek mindennapjait, globális problémákra lokális megoldásokat találni, képzéseken fejlődési lehetőségeinkről gondolkozni, hajnalonta gyerekekkel gyöngyöt fűzni és Parno Grasztot bömböltetni, gyerektáborban mosószerből slime-ot gyártani, csodálatos falvak csodálatos közösségszervezőivel barátságot kötni, gyerekálmokat őrizni, önzetlenül felajánlott kincsek útját egyengetni.

Körülnéztem a 100. utunkon az adománypiacra, szépítő hajvágásra, gyerekműsorra, közös beszélgetésre összegyűlteken és azt kívántam Neked, drága Adománytaxi, hogy 200. út már ne legyen. 

Ne legyen szükség már ránk, tűnjenek el a társadalmi egyenlőtlenségek, és ne legyen hiánya senkinek abból, amit mi gyűjtünk: gyerekágyból, száraztésztából, konzervből, meleg cipőből, élményből, Mikulás ünnepségből, oktatásból.

De addig, amíg ez nem valósul meg: tali reggel 7-kor a raktárban! Bocs, ha kések, csak reggelig forgatok.

Szeretettel:
Vera”

taxi -100

TAXI-100

Az Adománytaxi Alapítvány indulása óta már több mint 2000 háztartás felajánlásait szállította el 75 település rászorulóinak közel 600 önkéntes bevonásával. Idén ősszel ünnepeltük a 100. utunkat, TAXI-100 kampányunkkal az alapítvány következő 100 útjának útiköltségét szeretnénk fedezni. Segíts te is, hogy tovább roboghassunk!